Om Velogear

Velkommen til Velogear

Hos Velogear er vi specialister i cykelhjelme og cykelsko.
Vi stræber efter at være en cykelbutik, med et godt sortiment af de bedste cykelhjelme og cykelsko, selvfølgelig til priser hvor de fleste kan være med. Det er vigtigt for os, at nævne at vi hverken er, eller vil være, en dyr cykelbutik.

Produkterne i vores cykelbutik bliver valgt ud fra princippet “Kvalitet, æstetik og pris”. Vi har selvfølgelig personligt udvalgt alle produkterne i vores butik.

Vi er cykelentusiaster til fingerspidserne. Vi elsker cykelsporten, udstyret, venskabet og ikke mindst oplevelserne. Mellem os har vi mange års erfaring med cykling og mange tusinde kilometer, både på landevejen og singletrack. For os er cykling mere end en hobby – det er blevet en livsstil, hvor vi nyder cykelsportens mange facetter.

Vi håber, at I vil tage godt imod os og vores butik.

God oplevelse hele vejen

Hos Velogear gør vi vores allerbedste for at du får en god oplevelse med dit køb. Og det er uanset om det er under selve købet, hvis du har spørgsmål eller hvis du skal returnere, så kan du regne med at vi gør vores bedste for at hjælpe dig.

Fordele hos Velogear

Det skal være nemt at handle på Velogear.dk. Derfor gør vi også meget ud af at forbedre din købsoplevelse. Og hos os får du selvfølgelig altid:

  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • Hurtig levering og god service.
  • 14 dages returret.

Vi håber at du bliver glad for dit køb hos Velogear.
Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen